Referencer

Dobbeltsnegl

P.E. Stål & Montage har som underleverandør fremstillet en komplet dobbeltsnegl, som P.E’s kunde har skitseret, hvorefter P.E har tegnet og fremstillet. 

Komplet tank til fiskeindustrien

P.E. Stål & Montage har produceret en avanceret tank. Tanken er produceret med basis i de skrappe krav til fødevareindustrien, som P.E har stor erfaring i at arbejde med.

Snegl til producent af isoleringsmateriale

P.E. Stål & Montage har lavet en kundetilpasset snegl til avanceret produktionsapparat hos firma, der laver isoleringsmateriale til byggeindustrien. Løsningen blev monteret hos kunden uden for deres normale produktionstider.

Inddækningshegn med skoddesystem

En særligt håndværksmæssigt krævende opgave blev løst fra bunden for Haderslev Fjernvarme, da man sammen skitserede en æstetisk flot indhegning af en ikke-prydelig el-container. Der blev fremstillet stolper og udskårne skodder, som i perfekt symmetri blev monteret på indhegningen, så den fremstår smukt integreret til den moderniserede fjernvarmebygning i dag.

Produktion i eget værksted

P.E. Stål & Montage har produktionsfaciliteter i Sønderborg. Her er gode faciliteter til tunge løft og store enheder. Og fine faciliteter til håndværksmæssig perfekt svejsning af de enheder, som går igennem systemet.

Rustfri skråsnegl til fødevareindustrien

P.E. Stål & Montage har produceret en speciel, rengøringsvenlig skråsnegl til en kunde i fødevareindustrien. Den er indrettet med sektioner, som kan åbnes nemt og enkelt, så rengøring af transportsneglen gøres markant nemmere.

Fremstilling af drejedele efter kundens behov. Delene bearbejdes på CNC drejebænk og CNC fræser

Rørsnegl med påslag til fyldning af saltspreder.

Fremstilling af rotor med vindinger på konisk rør og progressiv stigning.