+45 23 25 86 83 info@pe-montage.dk

Referencer

DOBBELT SNEGL

P.E. Stål & Montage har som underleverandør fremstillet en komplet dobbeltsnegl, som P.E’s kunde har skitseret, hvorefter P.E har tegnet og fremstillet.

KOMPLET TANK TIL FISKEINDUSTRIEN

P.E. Stål & Montage har produceret en avanceret tank. Tanken er produceret med basis i de skrappe krav til fødevareindustrien, som P.E har stor erfaring i at arbejde med.

SNEGL TIL PRODUCENT  AF ISOLERINGSMATERIALE

P.E. Stål & Montage har lavet en kundetilpasset snegl til avanceret produktionsapparat hos firma, der laver isoleringsmateriale til byggeindustrien. Løsningen blev monteret hos kunden uden for deres normale produktionstider.

INDDÆKNINGSHEGN MED SKODDESYSTEM

En særligt håndværksmæssigt krævende opgave blev løst fra bunden for Haderslev Fjernvarme, da man sammen skitserede en æstetisk flot indhegning af en ikke-prydelig el-container. Der blev fremstillet stolper og udskårne skodder, som i perfekt symmetri blev monteret på indhegningen, så den fremstår smukt integreret til den moderniserede fjernvarmebygning i dag.

PRODUKTION I EGET VÆRKSTED

P.E. Stål & Montage har produktionsfaciliteter i Sønderborg. Her er gode faciliteter til tunge løft og store enheder. Og fine faciliteter til håndværksmæssig perfekt svejsning af de enheder, som går igennem systemet.

RUSTFRI SKRÅSNEGL TIL FØDEVAREINDUSTRIEN

P.E. Stål & Montage har produceret en speciel, rengøringsvenlig skråsnegl til en kunde i fødevareindustrien. Den er indrettet med sektioner, som kan åbnes nemt og enkelt, så rengøring af transportsneglen gøres markant nemmere.

SPECIAL FREMSTILLING

Fremstilling af drejedele efter kundens behov. Delene bearbejdes på CNC drejebænk og CNC fræser

TO-VEJS TRANSPORTSNEGL KOMPLET

P.E. Stål OG MONTAGE  HAR FREMSTILLET en to-vejs transportsnegl, der flytter aske på et kraftvarmeværk, hvor et komplet anlæg er udviklet og leveret.

4-PUNKTET PLADEVALSE-MASKINE

P.E. Stål & Montage har investeret i en ny pladevalse, der muliggør produktion af nye typer opgaver. Valsen kan blandt andet lave konus, kegler og beholdersvøb.

DOBBELT KLAPKASSE MED LUFT

Sammen med Sønderborg Varme har P.E. Stål & montage udviklet en særlig klapkasse. Med den nye smarte løsning er oppetiden maksimeret og der er næsten ingen driftsstop længere.

Reference: Sønderborg Varme

RENOVERING AF SNEGL

P.E. Stål & Montage renoverer ofte gamle snegle fra produktionen i forbindelse med levering af nye, hvor de istandsatte snegle tjener som back-up for de nye, hvis det skulle blive nødvendigt.

KÆMPESNEGLE TIL EKSEMPELVIS FØDEVAREINDUDSTRIEN

Sneglen på billederne er hele ti meter lang og med en rotor-diameter på en meter. Den transporterer effektivt dele frem i en fødevareproduktion i Danmark.

Dimensioner på sneglen: Ø1000mm rotor x længde 10 meter