+45 23 25 86 83 info@pe-montage.dk

Småt og Stort

INTET STIKKER AF, SELVOM PE STÅL HAR FÅET SIN ANDEN GAZELLE I STREG

Mens produktionen i PE Stål kværner solidt som en vellavet industrisnegl fra samme adresse, kan vi glæde os over, at det solide arbejde også får anerkendelse hos andre end vore kunder.
Således har Børsen tildelt os den anden Gazelle i streg. Og det tillader vi os da ydmygt at takke for og være ganske stolte over.

Resultaterne der har ført til Gazellen er et udtryk for gode langvarige kunderelationer og stærke tillidsforhold. Vore kunder køber ind i vores håndværk og ordholdenhed – og det har fortsat vores uindskrænkede fokus, uanset hvor mange Gazeller der måtte komme på kaminen. Tak for tilliden.

POLLE 60 ÅR

Lørdag den 12. marts fejrede ejer af P.E. Stål & Montage, Paul Erik Skjøth, sin 60 års fødselsdag.

Polle, som fødselaren udelukkende kaldes i daglig tale, har drevet P.E. Stål & Montage på Sydals med stor succes siden 2013. Virksomheden er specialiseret i produktion af industrisnegle, jern- og stålkonstruktion og montageløsninger til særligt fødevare- og forsyningssektoren.

Polle er tidligere målmand på højt niveau i forskellige sydjyske fodboldklubber som Haderslev FK og Aabenraa Boldklub og sluttede karrieren som en del af SUB Sønderborgs førstehold, først som spiller, senere på sidelinjen som en medlevende træner.

Polle, der er født i landsbyen Kabtrup mellem Haderslev og Christiansfeld, startede sin erhvervskarriere som lærling i virksomheden Bema i Haderslev, hvor han lærte håndværket fra bunden og blev kendt som en sublim håndværker og svejser med sans for kreative og tekniske løsninger. Siden arbejdede han i en periode i Århus efter en tid i militæret, hvorefter han kom tilbage til Bema. Her avancerede han til værkfører og blev medejer af virksomheden.

I 2011 startede han virksomheden Greensteel, som han gik ud af i 2013, hvor han stiftede han P.E. Stål & Montage, som han på sin helt egen facon har drevet succesfuldt siden med en bred kundekreds i Danmark og Norge især. Han er blevet udmærket for sit arbejde med bl.a. to gazellepriser af Erhvervsmagasinet Børsen.

P.E. Stål & Montage har til huse i industrikvarteret på Sydals, hvor Polle beskæftiger seks medarbejdere i produktionen, der leverer service og svejsearbejde i høj kvalitet til hele det skandinaviske område.

Fødselsdagen ble3v fejret i private rammer, hvor den 60-årige nød en hyggelig komsammen med sin søde kæreste Lone, hans tre snart voksne piger, øvrig familie og gode venner.

VI SØGER EN NY DYGTIG KOLLEGA; KLEJNSMED TIL P.E. STÅL OG MONTAGE

Vi har dejlig travlt og søger en ny kollega, der medbringer de rette kompetencer og den rette indstilling og personlighed.

Er en udfordrende faglig stilling i en vækstvirksomhed på Als noget for dig, så hører vi utrolig gerne fra dig.

Send et par linjer eller ring til Polle for en snak. Nummeret er 2325 8683.

Måske skal vi svejse en spændende samarbejdsaftale sammen til dig?!

DANSK PRODUCENT AF EKSKLUSIV MALING ROSER P.E. STÅL & MONTAGE I HØJE TONER

Økonomidirektør Bruno Kiehn anede ikke, hvad der ventede ham, da en fast leverandør ud i tekniske løsninger hos malingproducenten Beck & Jørgensen i Søborg ved København, anbefalede den sønderjyske metal og montagespecialist P.E. Stål & Montage.

Malingproducenten havde planlagt en større optimering af deres produktionsapparat, blandt andet at rykke opbevaring af råstofferne til maling og lakproduktion ned i kælderen i miljøvenlighedens navn. Herfra skal de fremføres til produktionshallen med ønskede intervaller. Dette bruges der særlige snegle- og transportløsninger til, som kræver særlige kompetencer og erfaring at få installeret og monteret.

”Den opgave klarede vi elegant sammen med P.E. Stål & Montage”, siger økonomidirektør Bruno Kiehn, der havde den primære kontakt til P.E. Stål og Montage.

”Tidsplanerne blev overholdt og økonomien også, så det er bestemt ikke sidste gang vi har arbejdet sammen med Paul Erik – af de fleste kun kendt som Polle – og hans team hos P.E. Stål & Montage. Det har været en ganske positiv oplevelse med overholdelse af alle aftaler og godt håndværk”, siger Beck & Jørgensens mange-årige økonomiansvarlige.

Beck & Jørgensen er kendt for kvalitetsmalinger i high-end klassen og har leveret til især den professionelle sektor i mange år. 

P.E. STÅL OG MONTAGE FÅR BØRSENS GAZELLEPRIS OG VÆKSTPRIS I SØNDERBORG KOMMUNE

I al fredsommelighed med fokus på fuld fart i produktionen og de gode kundesamarbejde, men uden de store armbevægelser i øvrigt, har P.E. Stål og Montage modtaget Børsens Gazellepris i 2020 og er samtidig nomineret til Sønderborg Vækstråds ærespris for solid vækst og et godt regnskab.

”Det var en positiv overraskelse, men jeg har egentlig ikke tænkt så meget over det. Opgaver er kommet i en lind strøm, fordi vi har løst de foregående solidt og godt. Og sådan kommer det også til være i fremtiden. Vi skal ikke vækste for enhver pris, vi skal levere god kvalitet til fornuftige priser, men med den højeste kvalitet. Vi er stolte over Gazelle Prisen og nomineringen til Erhvervsrådets vækstpris, men jagter mere vore kunders anerkendelse end smukke priser, selvom vi er meget glade for dem, når de så kommer”, siger Paul Erik Skjøth i en kommentar til den fine udmærkelse fra Børsen og nomineringen til Erhvervsrådet.

Kriterierne for Gazelle prisen er vækst i både toplinje og en fornuftig indtjeningsevne.

SØNDERBORG VARME OG P.E .STÅL OG MONTAGE UDVIKLER EFFEKTIV FLISFREMFØRER OG ØGER OPPETID

Sønderborg Varme oplevede tidligere mange driftsstop, da flisen blev ført i en tragt med en stor grab, så mængden af flis stoppede ofte anlægget, fordi det kom så kompakt.

I samarbejde udtænkte Sønderborg Varme og P.E Stål og Montage en løsning, hvor flisen fremføres af en kædefremføring med medbringer. Dermed fordeles flisen i mere passende mængder og i passende hastighed. Dermed undgår man driftstop.

VALSEMASKINE 

Ny investering i 4-Punktet valsemaskine har givet P.E. Stål og Montage nye produktionsmuligheder. 

Blandt andet har P.E. Stål og Montage brugt maskinen til at lave en beholder med konisk udløb. Emnet blev efter en tur i valsen certifikatsvejset til den perfekte løsning for fødevarevirksomheden.

Maskinen står på P.E.’s produktionsanlæg på Sydals.