SMÅT OG STORT

DANSK PRODUCENT AF EKSKLUSIV MALING ROSER P.E. STÅL & MONTAGE I HØJE TONER

Økonomidirektør Bruno Kiehn anede ikke, hvad der ventede ham, da en fast leverandør ud i tekniske løsninger hos malingproducenten Beck & Jørgensen i Søborg ved København, anbefalede den sønderjyske metal og montagespecialist P.E. Stål & Montage.

Malingproducenten havde planlagt en større optimering af deres produktionsapparat, blandt andet at rykke opbevaring af råstofferne til maling og lakproduktion ned i kælderen i miljøvenlighedens navn. Herfra skal de fremføres til produktionshallen med ønskede intervaller. Dette bruges der særlige snegle- og transportløsninger til, som kræver særlige kompetencer og erfaring at få installeret og monteret.

”Den opgave klarede vi elegant sammen med P.E. Stål & Montage”, siger økonomidirektør Bruno Kiehn, der havde den primære kontakt til P.E. Stål og Montage.

”Tidsplanerne blev overholdt og økonomien også, så det er bestemt ikke sidste gang vi har arbejdet sammen med Paul Erik – af de fleste kun kendt som Polle – og hans team hos P.E. Stål & Montage. Det har været en ganske positiv oplevelse med overholdelse af alle aftaler og godt håndværk”, siger Beck & Jørgensens mange-årige økonomiansvarlige.

Beck & Jørgensen er kendt for kvalitetsmalinger i high-end klassen og har leveret til især den professionelle sektor i mange år. 

P.E. STÅL OG MONTAGE FÅR BØRSENS GAZELLEPRIS OG VÆKSTPRIS I SØNDERBORG KOMMUNE

I al fredsommelighed med fokus på fuld fart i produktionen og de gode kundesamarbejde, men uden de store armbevægelser i øvrigt, har P.E. Stål og Montage modtaget Børsens Gazellepris i 2020 og er samtidig nomineret til Sønderborg Vækstråds ærespris for solid vækst og et godt regnskab.

”Det var en positiv overraskelse, men jeg har egentlig ikke tænkt så meget over det. Opgaver er kommet i en lind strøm, fordi vi har løst de foregående solidt og godt. Og sådan kommer det også til være i fremtiden. Vi skal ikke vækste for enhver pris, vi skal levere god kvalitet til fornuftige priser, men med den højeste kvalitet. Vi er stolte over Gazelle Prisen og nomineringen til Erhvervsrådets vækstpris, men jagter mere vore kunders anerkendelse end smukke priser, selvom vi er meget glade for dem, når de så kommer”, siger Paul Erik Skjøth i en kommentar til den fine udmærkelse fra Børsen og nomineringen til Erhvervsrådet.

Kriterierne for Gazelle prisen er vækst i både toplinje og en fornuftig indtjeningsevne.

SØNDERBORG VARME OG P.E .STÅL OG MONTAGE UDVIKLER EFFEKTIV FLISFREMFØRER OG ØGER OPPETID

Sønderborg Varme oplevede tidligere mange driftsstop, da flisen blev ført i en tragt med en stor grab, så mængden af flis stoppede ofte anlægget, fordi det kom så kompakt.

 

I samarbejde udtænkte Sønderborg Varme og P.E Stål og Montage en løsning, hvor flisen fremføres af en kædefremføring med medbringer. Dermed fordeles flisen i mere passende mængder og i passende hastighed. Dermed undgår man driftstop.

VALSEMASKINE 

Ny investering i 4-Punktet valsemaskine har givet P.E. Stål og Montage nye produktionsmuligheder. 

Blandt andet har P.E. Stål og Montage brugt maskinen til at lave en beholder med konisk udløb. Emnet blev efter en tur i valsen certifikatsvejset til den perfekte løsning for fødevarevirksomheden.

Maskinen står på P.E.'s produktionsanlæg på Sydals.